ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Εγώ τον εαυτό μου τον αποκαλώ και δημοσιογράφο και βουλευτή –βάζω το «δημοσιογράφος» πρώτα


Διαφωνεί με την άποψη «παλιού και έμπειρου δημοσιογράφου», ότι όποιος εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για να μεταπηδήσει στην πολιτική παύει να είναι δημοσιογράφος. Την ίδια διαφωνία.. έχει και με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος φαίνεται να ασπάζεται την άποψη παλιού συναδέλφου και σημειώνει ότι η «κομματική ένταξη ακυρώνει ορισμένες από τις δημοσιογραφικές ιδιότητες». Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου διαφωνεί και δηλώνει ότι αποκαλεί τον εαυτό του «πρώτα δημοσιογράφο και κατόπιν βουλευτή».
Το θέμα προέκυψε («παρεμπιπτόντως»...) όταν ο βουλευτής έδωσε συνέντευξη στον Real fm. Κλείνοντας ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε σε μήνυμα παλιού δημοσιογράφου («παλαιότερου και εμπειρότερου εμού», είπε) που τον μάλωνε, είπε, επειδή αποκάλεσε τον συνομιλητή του, καθώς και τον Χρήστο Γιαννούλη που είχε προηγηθεί, «δημοσιογράφο» και όχι «προερχόμενο από τον δημοσιογραφικό χώρο», αφού κατά την άποψή του «όποιος μεταπηδά στην όχθη της πολιτικής παύει να είναι δημοσιογράφος». Καθώς ο Ν.Χ. μετέφερε αυτήν την άποψη, διακόπηκε η τηλεφωνική σύνδεση. «Έπεσε η γραμμή, τον τάραξα φαίνεται τον κύριο Παπαδημητρίου», είπε αστειευόμενος, και ζήτησε να επικοινωνήσουν με τον βουλευτή, «γιατί μπορεί να θέλει να το σχολιάσει αυτό». Η νέα τηλεφωνική σύνδεση έγινε, και ακολούθησε η εξής στιχομυθία ( διαβάστε την στο Harddog ΕΔΩ)