ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Eλενα Ακρίτα προς «μια Σοφία Γιαννακά»: Πόσο λίγη είσαι αγάπη μου...


Nέα επίθεση εναντίον της συναδέλφου της δημοσιογράφου Ελενας Ακρίτα , εξαπέλυσε η Σοφία Γιαννακά μέσα από άρθρο της στο iefimerida υπό τον τίτλο «Έλενα Ακρίτα, μια πληγή για τη δημοσιογραφία». Eίχε προηγηθεί άλλο άρθρο της Γιαννακά με τίτλο «Έλενα Ακρίτα,η εθνική μας χωροφύλαξ» (δείτε ΕΔΩ) με την συγγραφέα να απαντά αναλόγως.
Η Σοφία Γιαννακά επανήλθε λοιπόν μετά από έναν χρόνο και γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής απαξιωτικά:
"Έγραφα στις αρχές του 2020 ότι η Έλενα Ακρίτα εξελίσσεται σε έναν Πολάκη της δημοσιογραφίας και ότι προσπαθεί μέσω των social media να παραστήσει τον εθνικό χωροφύλακα μιας δήθεν ηθικής της Αριστεράς.
Δέχτηκα επιθέσεις, φυσικά, από την ίδια, και από τον σωρό των ακολούθων της, αλλά τι να απαντήσεις…
Ήταν μοναχική τότε η άποψη ότι η Ακρίτα, μετά από έναν προσοδοφόρο κύκλο χαζο-trash τηλεόρασης, έψαχνε ρόλο στην δήθεν Αριστερά, όπου με πέντε-έξι υβριστικές αναρτήσεις και δέκα fake news καταγράφεσαι ως επαναστάτης και κάνεις νέα καριέρα. Πόσο γρήγορα δικαιώθηκα στις διαπιστώσεις μου! Πλέον θεωρείται trend να μην παίρνεις στα σοβαρά τα γραφόμενά της(...)".
Η Ελενα Ακρίτα απάντησε με ένα λακωνικό (απαξιωτικό) σχόλιο στο fb:
"Μια Σοφία Γιαννακά προσπαθεί να γίνει relevant με κάτι ασύντακτα ρυπαρογραφήματα που γράφει η καημένη εναντίον μου. Μια φορά ασχολήθηκα μαζί της, πλέον βαριέμαι. Ας βρει άλλο τρόπο να κάνει καριέρα, οι ξένες πλάτες δεν ενδείκνυνται. #πόσο_λίγη_είσαι_αγάπη_μου".