ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Tο Πάντειο Πανεπιστήμιο ζωντανεύει


Για άλλη μια φορά το Πάντειο Πανεπιστήμιο ζωντανεύει, με περισσότερους από 90 φοιτητές και ενδιαφερόμενους να παρακολουθούν τη διάλεξη του υποψήφιου διδάκτορα Νεκταρίου Μπουγδάνη.. με θέμα «Ιστορικές και διεθνείς προεκτάσεις του παλαιστινιακού ζητήματος».
Η διάλεξη στο προάυλιο του Παντείου διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Πρωτοβουλίας φοιτητών/τριων Παντείου ενάντια στο νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη η οποία είχε καταθέσει στο Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών πρόταση να τη στηρίξει, αλλά η πλειοψηφία της Π.Α.Σ.Π. ήθελε το κάλεσμά της να είναι πιο ουδέτερο.
Η Πρωτοβουλία μοίρασε και το ψήφισμα, με το οποίο συνέλεξε 8000 υπογραφές η πρωτοβουλία «ΟΧΙ στην πανεπιστημιακή αστυνομία» στις αρχές της συζήτησης για τον ν.4777/2021.
Το Πάντειο έχει μετατραπεί ξανά σε χώρο διάδοσης ιδεών, παρά τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης, με τους φοιτητές να παίρνουν τις σπουδές τους στα χέρια τους!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον κο Γεώργιο Αφένδρα, μέλος Ε.Τ.Ε.Π. του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, ο οποίος έχει παράσχει τη μικροφωνική, με την οποία πραγματοποιούνται τα τελευταία μαθήματα.