ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Ακρίτα για Σακελλαροπούλου: Ντροπή


Tην εικόνα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου μπροστά στο «αποτρεπτικό τείχος» του Έβρου σχολιάζει αρνητικά η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα και κάνει λόγο για "ντροπή".. αναφέροντας ότι παραπέμπει ευθέως στην εικόνα Τραμπ μπροστά στο αποτρεπτικό τείχος στο Τέξας.
Γράφει συγκεκριμένα η Ελενα Ακρίτα στο fb:
εικόνα της Προέδρου της Δημοκρατίας μπροστά στο ‘αποτρεπτικό τείχος’ του Έβρου ευθέως παραπέμπει στην εικόνα Τραμπ μπροστά στο αποτρεπτικό τείχος στο Τέξας. Και οι δυο αυτοί φράχτες δεν χτίστηκαν τόσο για να κρατήσουν έξω τους ‘ξένους’, όσο για να χαϊδέψουν με τον συμβολισμό τους τα αυτιά του ενός ακροδεξιού φοβικού ακροατηρίου.
Κι επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την κίνηση της αυτή, διάλεξε στρατόπεδο και τοποθετήθηκε ιστορικά στο πλευρό του Τραμπ. Δυστυχώς, η γλυκύτατη Καλυψώ όσο κι αν ποζάρει στα ΜΜΕ, δεν μπορεί επικοινωνιακά να καλύψει και αυτή τη ντροπή".