ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Ο Λαγός ζήτησε γραφείο και υπολογιστή στις φυλακές


Στη Realnews που κυκλοφορεί την Κυριακή

Με τίτλο: «Οι νέες τιμές των ακινήτων» κυκλοφορεί την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι αλλάζει με την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών. Στο ρεπορτάζ.. της εφημερίδας:
- Αναλυτικά παραδείγματα με τις αυξήσεις και τις μειώσεις σε όλη την επικράτεια.
- 3.000 περιοχές θα αποκτήσουν για πρώτη φορά αντικειμενική τιμή.
- Πώς διαμορφώνεται το χρηματιστήριο γης σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κυκλάδες και Ιόνια Νησιά.
- Στόχος του υπ. Οικονομικών είναι -με τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης- να δημιουργήσει τον απαιτούμενο δημοσιονομικό χώρο ώστε να προχωρήσει σε μείωση των συντελεστών του ΕΝΦΙΑ.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
  • - Ο Ερντογάν παίζει με τη φωτιά! Κλιμακώνει την επίθεσή του σε ΗΠΑ και Ισραήλ, θέλοντας να εμφανιστεί ως ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου. Απομονωμένος και πιεσμένος λόγω της κατάρρευσης της τουρκικής λίρας, ξεκινά μπαράζ διώξεων κατά της αντιπολίτευσης.
  • - Καταστροφή στην Κορινθία. SOS από τους επιστήμονες για επικίνδυνες πυρκαγιές. Προειδοποιούν για ένα δύσκολο καλοκαίρι, μετά τη φωτιά που έκανε στάχτη πάνω από 40.000 στρέμματα στα Γεράνεια Oρη.
  • - Ερχονται οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον. Τι προβλέπει το σχέδιο του υπ. Υγείας. Τα νέα σκευάσματα που ετοιμάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες για να εξουδετερώσουν την απειλή των μεταλλάξεων.
  • - Κωστής Χατζηδάκης: «Το νομοσχέδιο Προστασίας της Εργασίας είναι μια καινοτόμα παρέμβαση, που δίνει στον εργαζόμενο νέα δικαιώματα, νέες ευκαιρίες και νέες επιλογές».
  • - Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Η Ν.Δ. επιδιώκει την επιστροφή στις πολιτικές λιτότητας με την περαιτέρω αποδυνάμωση της εργασίας και των μικρομεσαίων στρωμάτων».
  • - Επένδυση 500 εκατ. ευρώ στον Αστακό! Συμμαχία Ελλήνων και Αράβων επιχειρηματιών για την κατασκευή της μεγαλύτερης μαρίνας στη Μεσόγειο.
  • - «Oσο δεν μιλάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί ο Φιλιππίδης». Θύελλα αντιδράσεων για όσα ισχυρίζεται στην απολογία του ο γνωστός ηθοποιός. Τι λένε οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική κακοποίηση.
  • - Τραγωδία στα Γλυκά Νερά. Το DNA στα ρούχα της Καρολάιν οδηγεί τις έρευνες. Γενετικό υλικό που πιθανότατα ανήκει στον δολοφόνο της 20χρονης εντόπισαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ..
  • - Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Λαγός. Ζήτησε γραφείο και υπολογιστή στις φυλακές.