ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Οποία απογοήτευσις


"Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" χωρίς τον... Νίκο Μάνεση. Οποία απογοήτευσις και ειδικά για τους ηλικιωμένους που λατρεύουν να βλέπουν Νίκο Μάνεση.. Η απουσία Μάνεση οφείλεται στο ότι ένα μέλος της εκπομπής νοσεί από κορονοϊό, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής και η παρέα του να βρίσκονται σε καραντίνα. Τη θέση του Νίκου Μάνεση πήρε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος βρισκόταν σε αποστολή εκτός καναλιού και δεν ήρθε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα. Στην εκπομπή παραβρέθηκαν και οι Πέτρος Καρσιώτης, Μαρία Νικόλτσιου και Παναγιώτης Σουρέλης.
Ο Νίκος Μάνεσης εξήγησε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνάδελφοί του έκαναν μοριακά τεστ που βγήκαν αρνητικά και έδωσε ραντεβού για το επόμενο Σαββατοκύριακο με το τηλεοπτικό κοινό.
Στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook αναφέρεται: Αγαπημένοι μας φίλοι, σήμερα δεν είμαστε παρέα με τον συνηθισμένο τρόπο καθώς ήρθαμε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας γιατί υποβληθήκαμε όλοι οι συντελεστές σε μοριακό τεστ και χαίρουμε άκρας υγείας. Αύριο λήγει και η καραντίνα μας, οπότε από Δευτέρα θα είμαστε πίσω στις επάλξεις. Τα φιλιά μας και την αγάπη μας σε όλους!