ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Κορονοϊός και διακοπές: Καθηγητής προειδοποιεί – Τι πρέπει να κάνετε

Το σχέδιο για διακοπές, έχει απορριφθεί φέτος, από πολλούς, υπό τον φόβο του κορονοϊού. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που είναι αποφασισμένοι να χαρούν το καλοκαίρι σε κάποιον προορισμό, έστω και εν μέσω της πανδημίας.
Για τη δεύτερη… κατηγορία ανθρώπων, ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας του ΕΚΠΑ, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, μίλησε στο Πρακτορείο Fm, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για..
τις φετινές διακοπές.
Ο γνωστός παθολόγος τονίζει ότι τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και η χρήση μάσκας είναι τα δύο βασικά που δεν πρέπει να ξεχνάμε στιγμή το φετινό ιδιαίτερο καλοκαίρι του 2020. Αναφερόμενος σε πρόσφατες μελέτες από τις ΗΠΑ μάς πληροφορεί ότι το 39% των φορέων είναι ηλικίας 18- 44 και το 35% 45-64. “Που σημαίνει ότι το 75% των φορέων είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι ηλικίες που κυκλοφορούν γύρω και όχι οι πολύ μικροί ή οι μεγαλύτεροι που περιορίζονται στα σπίτια. Άρα λοιπόν ο κίνδυνος είναι ανάμεσά μας”, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
- διαβάστε περισσότερα στο newsique.gr ΕΔΩ