ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Τέλος από την Huffpost ο Αλέξανδρος Κλώσσας

Αποχώρησε από την Huffingtonpost ο οικονομικός συντάκτης Αλέξανδρος Κλώσσας μετά από πεντέμισι χρόνια.
«Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής. Μετά από πεντέμισι χρόνια, ολοκληρώνεται η συνεργασία μου με την Huffingtonpost. Η διαδρομή τελείωσε, λίγο απότομα και αναπάντεχα, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν» έγραψε ο δημοσιογράφος..
στο fb γνωστοποιώντας το τέλος της συνεργασίας του με το σάιτ αναφέροντας χαρακτηριστικά:
 «Βρέθηκα στη Huffpost από την πρώτη μέρα λειτουργίας της και με εξαίρεση τις ημέρες της άδειας μου, τα κείμενα μου δεν έλειψαν ποτέ από τη σελίδα της. Έγραψα για όλα τα δύσκολα, αλλά και τα λίγα εύκολα, αυτά τα περίεργα χρόνια που πέρασαν. Μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους, μεσοπρόθεσμα, διαπραγματεύσεις, περικοπές, ψηφοφορίες, capital control, δημοψήφισμα, εκλογές και τόσα ακόμα. Μια οικονομία στο όριο και εμείς κάθε μέρα προσπαθούσαμε να αποτυπώσουμε την πραγματικότητα. Πέρασα πολλά ξενύχτια και απίστευτη κούραση. Άξιζε όμως, γιατί η Huffpost είχε κάτι που σπάνια συναντάς στην «πιάτσα». Συναδέλφους με κατανόηση, καλή συνεργασία, συνεννόηση και κυρίως σεβασμό στη δουλειά, αλλά και τη ζωή του άλλου. Ευχαριστώ λοιπόν για αυτά τα πεντέμισι χρόνια την Σοφία, τον Παύλο, την Ανίτα, τον Νίκο, τον Αντώνη, τον Φώτη, την Αθηνά, την Γκέλη, την Κατερίνα, την Αγγελική, τον Κώστα, τον Θάνο, τον Δημοσθένη και όλα τα παιδιά που πεντέμισι χρόνια συνεργαστήκαμε, στα δύσκολα και στα εύκολα.
Ευχαριστώ και τους ανθρώπους του ομίλου της 24 media για τη συμπόρευση αυτά τα πεντέμισι χρόνια, στα εύκολα και στα δύσκολα.
Η διαδρομή τελείωσε, λίγο απότομα και αναπάντεχα, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
Η Huffpost και οι άνθρωποι της θα είναι πάντα ένα σημαντικό κομμάτι στην επαγγελματική μου ζωής.
Και τώρα ψάχνουμε για καινούργιες εμπειρίες, ελπίζω εξίσου σημαντικές.»