ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Κούλογλου για Παππά: Έχει ευθύνες ή είναι αφελής

Για το ζήτημα του περιβόητου διαλόγου ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, τοποθετήθηκε χθες (Δευτέρα) ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.
Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4» και στον Νίκο Μπουρσινό, αναφορικά με την υπόθεση των ηχογραφήσεων Μιωνή, ο Κούλογλου δεν δίστασε να πει ότι ο κ. Παππάς «ασφαλώς έχει ευθύνες ή είναι πολύ αφελής»..
Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στις ευθύνες του κ. Παππά, δήλωσε πως ο πρώην υπουργός «δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα και δεν συνειδητοποίησε έγκαιρα ότι συνομιλούσε με ανθρώπους που μπορεί να χρησιμοποιήσουν παρακρατικές μεθόδους».
Ωστόσο, ο κ. Κούλογλου τόνισε πως ο κ. Παππάς έχει ευθύνες μόνο σε αυτό το επίπεδο, προσθέτοντας με νόημα πως «μέσα από έναν ορυμαγδό δημοσιευμάτων οι ευθύνες πήγαν αλλού... σαν να είναι μια παρακρατική ενέργεια».
Σε κάθε περίπτωση, ο Κούλογλου τόνισε ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Παππάς προέβη σε κάποιον συμβιβασμό, δωροδοκία, εκβιασμό ή συμφωνία με τον επιχειρηματία.
Σε ότι αφορά στην υπόθεση της κόντρας Γεωργιάδη-Τουλουπάκη, ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι ξεκίνησε μια προσωπική πρωτοβουλία ανταποκρινόμενος σε ένα περιστατικό «χωρίς προηγούμενο στην Ευρωπαϊκή Ένωση» όπου ένας «εν ενεργεία υπουργός απειλεί ευθέως με φυλάκιση την Εισαγγελέα διαφθοράς»