ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Είστε χωρίς ΜΜΕ, το καταλαβαίνετε; Αποδεχτείτε το και γιορτάστε το!

Το κυρίαρχο μήνυμα αυτής της τελευταίας εβδομάδας -από τις κραυγές της Διαπλοκής για το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που έβρεχε ευρώ και τη συνομιλία Παππά–Μιωνή μέχρι τη λύσσα για απόκρυψη του πραγματικού περιεχομένου του εξωδικαστικού συμβιβασμού Novartis με ΗΠΑ- είναι προς τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ:..
Είστε χωρίς ΜΜΕ, το καταλαβαίνετε; Αποδεχτείτε το και γιορτάστε το.
Μην προσπαθείτε ούτε να προσεταιρισθείτε απατεώνες ούτε να προσεγγίσετε πληρωμένα λαμόγια. Απλώς, τσακίστε τους όπως κάνατε το 2015. Όλοι τους και μόνοι σας. Με το βίντεό σας που είδαν σχεδόν 1 εκατομμύριο άνθρωποι μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φάνηκε ότι ναι, γίνεται.
Ναι, είναι δυνατό, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο – γιατί το μιντιακό σύστημα στην Ελλάδα είναι ένας γίγαντας με πήλινα πόδια: παντοδύναμος σε επίπεδο κορυφής αλλά χωρίς λαϊκό έρεισμα. Ή όπως διάβασα να γράφει κάποιος στο twitter για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: «Τελικά μπορείς να νικήσεις τη μιντιακή χούντα με σφεντόνες».
- από κείμενο του Νίκου Μωραΐτη στο altsantiri