ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Υπάρχουν υπόνοιες για τη λίστα Πέτσα

"Η θέση της ΕΣΗΕΑ που διατυπώθηκε εδώ και δυο μήνες για την λίστα Πέτσα, είναι ότι πρέπει να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια και ισοτιμία στην κατανομή της διαφημιστικής δαπάνης. 'Οσο σημαντική είναι η διαφάνεια, δηλαδή το ότι πρέπει να μάθουμε ποιοι πήραν τα χρήματα και πόσα, άλλο τόσο σημαντική είναι και η ισοτιμία"
Τα παραπάνω επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και.. πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Σταύρος Καπάκος σε συνέντευξή του στην ΑΥΓΗ της Κυριακής που πρόσθεσε:
«Δεν μπορεί για ομοειδή Μέσα να έχουμε ανισότιμη συμπεριφορά, π.χ. ένα κανάλι να πάρει 100 χιλιάδες ευρώ και ένα άλλο να πάρει 5 χιλιάδες ευρώ. Το τονίζω το θέμα της ισοτιμίας, γιατί συνήθως τα πολιτικά κόμματα το ξεχνούν».
Στην ερώτηση για ποιο λόγο καθυστερεί η κυβέρνηση να δώσει τη λίστα στη δημοσιότητα και αν αυτό γίνεται επειδή έχουν απ’ ότι φαίνεται χρηματοδοτηθεί και ανύπαρκτα μέσα ημετέρων, ο Σταύρος Καπάκος απάντησε:

«Σε όλους μας υπάρχουν αυτές οι υπόνοιες όσο δεν δίνεται η λίστα. Ακούγεται πως ζητείται από ορισμένες επιχειρήσεις να κάνουν εκπτώσεις, έτσι ώστε το τελικό ποσό να φανεί λιγότερο. Αυτά, όμως, είναι υποθέσεις εργασίας. Ζητήσαμε να μιλήσουμε με τον κ. Πέτσα για όλα αυτά».
- ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης Καπάκου στην Αυγή και στον Δ. Παπανικολόπουλο ΕΔΩ