ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο Γεραπετρίτης, o ανασχηματισμός και το φαν κλαμπ του Χαρδαλιά

Αντίστροφη μέτρηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό σήμανε ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ρ/σ «Alpha 989».
«Πρέπει να είστε σε εγρήγορση», είπε ο Γεραπετρίτης, αναφερόμενος στις επικείμενες «διορθωτικές κινήσεις» του κυβερνητικού σχήματος από τον Μητσοτάκη,..
ενώ εμμέσως πλην σαφώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβάθμισης του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.
Μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ», ο υπουργός Επικρατείας, τόνισε ότι από 1η Ιουλίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί το μεγάλο άνοιγμα του Τουρισμού, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει ανασχηματισμός: «Για να υπάρξει ανασχηματισμός, ή διορθωτικές κινήσεις, όπως θα συμβεί τώρα, θα πρέπει να έχουμε έναν ουδέτερο χρόνο, όχι όσο είσαι μέσα στην κρίση. Από τη στιγμή που ανοίγουμε τον Τουρισμό αρχές Ιουλίου, ο χρόνος καθίσταται ουδέτερος κι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αποφασίσει πότε θα προχωρήσει σε αυτή τη διόρθωση».
O Γεραπετρίτης χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά ως ένα «από τους πιο σπουδαίους υφυπουργούς» κι ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο αναβάθμισής του, ειπε ότι «ο Χαρδαλιάς έχει ήδη αναβαθμιστεί μία φορά κι έχουμε πάντα υπόψη μας ότι το να αναβαθμίζεις ή να υποβαθμίζεις με βάση του παραγόμενου έργου, το επιδοκιμάζουμε και το θεωρούμε αναγκαίο» ενώ πρόσθεσε χαριτολογώντας πως ο Χαρδαλιάς «έχει μεγάλο φαν κλαμπ. Μου έστειλαν μηνύματα από το νησί μου, την Κάρπαθο, όπου μετέβη και μου είπαν πόσο ανακουφισμένοι αισθάνθηκαν από τον επαγγελματισμό που επέδειξε».