ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Αποκαλύψεις για τα «αποκαλυπτικά» - Λύθηκε το μυστήριο

Λύθηκε(;) το μυστήριο με την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» σχετικά με το ποιος εμπλέκεται στην έκδοσή της. Σύμφωνα με ενημέρωση - μεσω email- που είχαμε από τον Δρ Στέλιο Συρμόγλου η νέα εφημερίδα που βγαίνει στα περίπτερα τη Δευτέρα 18 Μαρτίου έχει εκδότη και διευθύνοντα σύμβουλο τον ίδιο (τον Στ. Συρμόγλου) ενώ διευθυντής είναι ο Χρίστος Μουλίνος. Ο τίτλος «Αποκαλυπτικά» μεταβιβάστηκε..
από τον Μένιο Φουρθιώτη (τον παρουσιαστή της γνωστής εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στο κανάλι “Εψιλον”) στη Μονοπρόσωπη Εταιρεία Tabloid ΙΚΕ του Συρμόγλου.
Αναλυτικά στο ενημερωτικό σημείωμα αναφέρεται:
"Η νέα εφημερίδα «αποκαλυπτικά», στα περίπτερα»
Τα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ», μια νέα εφημερίδα Tabloid, με διευθυντή τον Χρίστο Μουλίνο και μια ομάδα εκλεκτών δημοσιογράφων, θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, στα περίπτερα όλης της χώρας.
Τα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» είναι μια πολύχρωμη life style εφημερίδα, με πληθωρικό gossip, πολύ παρασκήνιο, σχεδιασμένη για να είναι απολαυστικά ευανάγνωστη, μεστή σε περιεχόμενο αποκαλυπτικών ειδήσεων και δυναμικού ρεπορτάζ.

 Μια εφημερίδα που θα δίνει το παλμό του καθημερινού πυρετού της πληροφόρησης, που θα «σπάει τους κανόνες», θα ιχνηλατεί και θα αγρεύει τα γεγονότα πίσω από τα γεγονότα, ενώ θα παραμερίζει το «μακιγιαρισμένο» πρόσωπο της επικαιρότητας, χάριν της ώριμης εποπτείας των συμβάντων.
Ο τίτλος «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» μεταβιβάστηκε από τον Μένιο Φουρθιώτη (τον παρουσιαστή της γνωστής εκπομπής «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» στο κανάλι “ΕΨΙΛΟΝ”) στη Μονοπρόσωπη Εταιρεία Tabloid ΙΚΕ.
Η νέα εφημερίδα εκδίδεται σε μια χρονική περίοδο ρευστότητας στο χώρο του Τύπου και της πολιτικής, και φιλοδοξεί με το πλούσιο ρεπορτάζ και την κριτική της διάθεση, πάντα χωρίς μονομέρεια και προκατάληψη, να ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο των tabloid
εφημερίδων, κατακτώντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των αναγνωστών.
Για την Tabloid ΙΚΕ,
Δρ, Στέλιος Συρμόγλου
Εκδότης και Διευθύνων Σύμβουλος
"