ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Υπό περιορισμόν ο Βερύκιος από Βαρδινογιάννη - Κοντομηνά

«Κάτι τρέχει με τον Δήμο» έγραφαν οι zoornalistas την περασμένη Παρασκευή όταν ο αντιπρόεδρος του Alpha, Δ. Βερύκιος, ανακοίνωσε τη μείωση του χρόνου συμμετοχής του στην πρωινή εκπομπή Happy Day.
 «Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη και λόγω του ότι έχω κουραστεί, να σας ανακοινώσω σε όλους σας ότι από την επόμενη Τρίτη δεν θα μπορώ να είμαι μαζί σας περισσότερο από ένα τέταρτο..
Έχω κουραστεί. Αυτό που σας δίνω είναι βγαλμένο από την ψυχή μου και έχει μεγάλο κόπο». Αυτό είχε πει ο Δήμος Βερύκιος ξαφνιάζοντας τηλεθεατές, ακροατές και τηλεπαρουσιαστές και προκαλώντας ερωτηματικά και για τον ρόλο του στον σταθμό από δω και πέρα.

 Σήμερα όπως γράφει το enimerosi24 η περικοπή του χρόνου εμφάνισης του Δήμου Βερύκιου στην τηλεόραση και το ότι ετέθη υπό... περιορισμόν, ήταν κοινή απόφαση των Βαρδινογιάννη – Κοντομηνά. Σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται οτι υπήρξε δυσαρέσκεια της νέας ιδιοκτησίας του σταθμού για τα όσα ακούγονται στην πρωινή εκπομπή… Δυσαρέσκεια που, όπως αναφέρει το enimerosi24, συμμερίζεται και η πλευρά Κοντομηνά, με αποτέλεσμα να προκύψει η κοινή απόφαση για τη μείωση του χρόνου συμμετοχής του δημοσιογράφου στην εκπομπή του ALPHA.
Σύμφωνα με άλλες πηγές  λέγεται ότι ενόχλησαν και κάποιες τοποθετήσεις του δημοσιογράφου για σύζυγο αρχηγού κόμματος…