ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Απάντηση στους ακροδεξιούς - Η ΕΡΤ3 ζωντανά στο ΚΘΒΕ

Το χθεσινό περιστατικό στο Βασιλικό Θέατρο, όπου μέλη του «Ιερού Λόχου» διέκοψαν την παράσταση «Πυρκαγιές» είναι η αφορμή ώστε η σημερινή εκπομπή «Με το 3» με την Έλσα Ποιμενίδου να μεταδοθεί ζωντανά από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στις 16:30, στην ΕΡΤ3. Στην Τέχνη, τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία, δεν χωρά λογοκρισία.
Θυμίζουμε ότι χθες το βράδυ..
τετραμελής ομάδα μελών του ακροδεξιού "Ιερού Λόχου" διαμαρτυρόμενοι για "εξύβριση των Θείων", διέκοψαν την παράσταση του έργου "Πυρκαγιές" που ανεβαίνει στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου του ΚΘΒΕ.
Οι τέσσερις άνδρες μπήκαν στο θέατρο κανονικά, αφού έκοψαν εισιτήριο και στη διάρκεια της "επίμαχης" σκηνής σηκώθηκαν από τις θέσεις τους κι επιτέθηκαν λεκτικά στον ηθοποιό. Η παράταση διακόπηκε για λίγα λεπτά, οι υπόλοιποι θεατές διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την απομάκρυνση των διαμαρτυρόμενων , κλήθηκε η Αστυνομία - η οποία όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς τα τέσσερα μέλη του «Ιερού Λόχου» αποχώρησαν.

Μια ώρα περίπου αργότερα στην ιστοσελίδα του "Ιερού Λόχου" αναρτήθηκε η "είδηση" συνοδευόμενη από σχετικό βίντεο από το γεγονός...

Χρ. Γιαννούλης:
Να απομονωθούν μια για πάντα

«Μπαίνουν και διακόπτουν βρίζοντας μια θεατρική παράσταση. Το έλα μωρέ και τι έγινε...τελείωσε. Αύριο θα μπουκάρουν στο σχολείο των παιδιών μας και μεθαύριο θα εισβάλουν στα σπίτια όσων δεν γουστάρουν. Το μόνο ιερό στην περίπτωση τους είναι η υποχρέωση να απομονωθούν μια για πάντα» τονίζει με δήλωσή του στα σόσιαλ μίντια  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.