ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Οι Αρβύλες μεγέθυναν τη φωνή του Χίου

Το «Μακελειό» έγινε θέμα των ημερών και όχι μόνο εκδοτικό! Ο εκδότης του αποκηρύσσεται με βδελυγμία, αποδοκιμάζεται, μηνύεται, συλλαμβάνεται (όχι μια φορά), αλλά συνεχίζει: τίποτα δεν τον σταματάει. Η εφημερίδα γίνεται θέμα σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, θέμα σε καταγγελία προς ευρωπαϊκούς θεσμούς, θέμα αφοριστικής αρθρογραφίας, θέμα στα ραδιόφωνα, θέμα στα κανάλια,..
θέμα σε άλλες εφημερίδες. Τώρα που είναι θέμα παντού μην ξεχνάμε την εποχή που τον έκαναν θέμα, χωρίς να είναι, οι Αρβύλες για να γελάσουν και να γελάσουμε.
Τότε, δηλαδή, που ο Στέφανος Χίος ασχημονούσε κατά πάντων και τον άκουγαν μερικές εκατοντάδες (άντε χιλιάδες) αλλά ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του μεγέθυναν τη φωνή του αναμεταδίδοντας ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ στο Ράδιο Αρβύλα τα στιγμιότυπα της ασχήμιας και τον έβλεπαν εκατομμύρια, υπό τη συνοδεία τού δικού τους χάχανου. Και αγνοούσαν, ή έκαναν ότι αγνοούσαν, ότι ήταν επικίνδυνο να κάνουν πλάκα με ατάκες που εύχονταν να εμφανιστεί, επιτέλους, ένας λοχίας. Πλάκα με τις απειλητικές ευχές; Πλάκα με τις βρισιές;
Ο Χίος ήταν γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα αλλά όχι στο πλατύ κοινό. Εκεί τον σύστησε ο χαβαλές μιας εκπομπής που έβλεπε τους βρυχηθμούς του ποντικιού αλλά όχι και το θηρίο που γεννιόταν. Το θηρίο που τρώει όποιον βάλει στο μάτι.
- από το harddog