ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει όλα τα ΜΜΕ

Κυκλοφορεί εσχάτως στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μικρόφωνα, ιδίως στο Φάληρο, το εξής εκπληκτικό: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει με το μέρος του την πλειονότητα των ΜΜΕ". Πρόκειται για το νέο αφήγημα που στήνει το γνωστό δημοσιογραφικό-πολιτικό σύστημα προκειμένου να υποστηρίξει το επιχείρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη ότι ο Τσιπρας είναι..
Όρμπαν και ότι το καθεστώς των σταλινομαδουριστών έχει ποδηγετήσει τα πάντα.
Από τη μία αυτό το επιχείρημα μοιάζει εξίσου κωμικό με την χθεσινή α λα Monty Python διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ. Πολλώ δεν μάλλον όταν ακούγεται από τα χείλη και γράφεται από τα χέρια δημοσιογράφων και αναπαράγεται σε τέσσερα - πέντε μέσα ταυτόχρονα.
Από την άλλη, όμως, κάτω από μια πιο σοβαρή ανάγνωση, όσο γέλιο κι αν προκαλεί, άλλο τόσο επικίνδυνο είναι. Άλλωστε, εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική τής κλιμακούμενης επίθεσης κατά της κυβέρνησης και κατ' επέκταση της ίδιας της Αριστεράς, με ψεύτικες ειδήσεις, ακραία προπαγάνδα και μια συνεχή μετατροπή του άσπρου σε μαύρο.

- από κείμενο του Σπύρου Ραπανάκη στην Αυγή (ολόκληρο ΕΔΩ)