ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Στο News247 «έθαψαν» τον πρ. διευθυντή τους, Κ. Αρβανίτη

Μικροψυχία ή δημοσιογραφική ανοησία; Αυτό αναρωτιέται ο Δημήτρης Kανελλόπουλος στο e-tetradio σχετικά με την μεταχείριση που επεφύλαξε το σάιτ news 247 στον προηγούμενο διευθυντή του ομίλου Κώστα Αρβανίτη και αναφορικά με την παρουσίαση των πρώτων 16 υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα το news 247 αφού παρουσίασε αναλυτικά και με λεπτομερή βιογραφικά..
όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους, έβαλε στο τέλος τον Κ. Αρβανίτη με μια αναφορά 10 λέξεων... Θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος αποχώρησε από τον όμιλο του Δ. Μάρη πέρυσι, τέτοια εποχή, κάτω από άσχημες -όπως αποδεικνύεται- συνθήκες.
Αναλυτικά το e-tetradio γράφει:
Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε χθες το καλό site News247. Αλλά, έτυχε, ανάμεσα σε αυτούς να βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης. Δυστυχώς. Ο προηγούμενος Γενικός Διευθυντής του ομίλου και ειδικά του ραδιοσταθμού του(ς), του News247 88.6. Ο Κώστας Αρβανίτης ο οποίος αποχώρησε από εκεί πέρυσι, τέτοια εποχή, κάτω από άσχημες -καθώς φαίνεται- συνθήκες.

Τι έκανε λοιπόν το (καλό και ενημερωμένο) site παρουσιάζοντας τους υποψήφιους ευρωβουλευτές; «Εχωσε» το όνομα του Αρβανίτη στο τέλος του κειμένου με μία απλή αναφορά (δείτε ΕΔΩ). Ενώ στους υπόλοιπους 15 έχει το όνομά τους με bold μεγάλα γράμματα, συν ένα σύντομο βιογραφικό τους, για τον Κώστα Αρβανίτη κάνει μία σκέτη αναφορά στο τέλος: «Στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης». Και δεν το παίρνεις χαμπάρι καν, μια και θεωρείς ότι εντάσσεται στο βιογραφικό του Μουσταφά Οφούκ.