ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Κώστας Αρβανίτης: Oλο αυτό δεν ήταν σόου, ούτε στημένο

«Περιμέναμε ότι αφού η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε στις 12.00, θα είχε τελειώσει μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή. Η ανακοίνωση δεν βγήκε και ξεκινήσαμε την εκπομπή». Αυτό είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 μιλώντας για την αμήχανη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του εν ώρα εκπομπής και την θεατρική..
αποχώρησή του από το πλατό. Ο Αρβανίτης απάντησε ξανά (όπως και χθες στον RealFm - ΕΔΩ) σε αυτούς που τον κατηγόρησαν για στημένη παράσταση και σόου και είπε ότι όλο αυτό δεν ήταν στημένο, και έγινε επειδή άργησε να ολοκληρωθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με τις αποφάσεις για τους πρώτους 16 υποψήφιους ευρωβουλευτές.
«Περιμέναμε ότι αφού η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε στις 12.00, θα είχε τελειώσει μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή. Η ανακοίνωση δεν βγήκε και ξεκινήσαμε την εκπομπή» σημείωσε.
Ο Κ. Αρβανίτης ανέφερε ότι ήξερε από την Παρασκευή ότι θα είναι υποψήφιος και δήλωσε τυχερός ότι η είδηση «έσκασε» πριν βρεθεί στο πλατό ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Μηταράκης. «Θα του έπαιρνα συνέντευξη ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε λέγοντας πως ό,τι επακολούθησε με το βιντεάκι, το «Γεια σας παιδιά» (ΕΔΩ) κλπ δεν ήταν σόου αλλά απολύτως ανθρώπινο...