ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Στην τελική ευθεία το νέο ταμπλόιντ

Προσπάθεια να κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα η εφημερίδα του Χρ. Μουλίνου

Η προσπάθεια του Χρ.Μουλίνου και των συνεργατών του είναι η εφημερίδα που έχουν στήσει να κυκλοφορήσει εντός της εβδομάδας (ίσως την Πέμπτη). H όλη προσπάθεια κινείται ακόμη σε ένα περιβάλλον άκρας μυστικότητας αφού πέραν του πολύπειρου Χρίστου Μουλίνου και της ομάδας των 2-3 στενών συνεργατών του,..
που είναι πάντοτε μαζί του στις επαγγελματικές του αναζητήσεις, δεν έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό.
Θεωρείται δεδομένο ότι η εφημερίδα θα είναι ένα ταμπλόιντ που θα θελήσει να κοντραριστεί κυρίως με την Espresso, διευθυντής της οποίας υπήρξε άλλωστε ο Μουλίνος.
Αγνωστος παραμένει και ο τίτλος της νέας εφημερίδας αφού αρχικά υπήρχε διάχυτη η εντύπωση ότι ο εκδότης της έχει κατοχυρώσει με κάποιο τρόπο και αυτός το όνομα Espresso είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά και θα κυκλοφορούν δύο εφημερίδες με τον ίδιο τίτλο στα περίπτερα.
Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις με δημόσιες αναφορές και καταγγελίες από τον εκδότη αλλά και τους εργαζομένους της Espresso για την πιθανότητα να κυκλοφορήσει «κλώνος» της, αλλά η πλευρά Μουλίνου τήρησε σιγή ασυρμάτου οπότε όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την μέρα της κυκλοφορίας της νέας εφημερίδας για να δούμε τον τίτλο της, το προφίλ της και το στελεχιακό της δυναμικό.
- πηγή: enimerosi24