ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο εικονολήπτης Βασίλης Γιώτης

Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της ΕΡΤ
 
Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ σε ηλικία 50 ετών ο εικονολήπτης της ΕΡΤ Βασίλης Γιώτης. Ο Βασίλης Γιώτης εργαζόταν στην ΕΡΤ από το 1998 καλύπτοντας χιλιάδες ρεπορτάζ όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, του άρεσε η μουσική και πολλές φορές χάριζε στους συναδέλφους του μουσικές βραδιές παίζοντας μπουζούκι. Είχε καλύψει χιλιάδες ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης και τις ενημερωτικές εκπομπές. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν προϊστάμενος του τμήματος εικονοληψίας.
Ανακοίνωση σχετικά με τον αδόκητο θάνατο του Βασίλη Γιώτη εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ:
«Χθες βράδυ, εντελώς απροσδόκητα έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων ο αγαπημένος μας συνάδελφος εικονολήπτης Βασίλης Γιώτης.
Έζησε μόνο 50 χρόνια ενώ τα τελευταία 21 χρόνια ήταν μέλος της οικογένειας των εργαζομένων στην ΕΡΤ.
Ικανός εικονολήπτης ακούραστος και τελευταία προϊστάμενος στο τμήμα εικονοληψίας. Αγαπητός σε όλους, ευγενής, έντιμος, δίκαιος και με καλλιτεχνικές ευαισθησίες, βιρτουόζος στο μπουζούκι, ο Βασίλης ήταν η χαρά των συναδέλφων του και προ πάντων των δύο του παιδιών που τόσο αγαπούσε.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε συναγωνιστή, συνάδελφε Βασίλη.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.»