ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Το βιονικό χέρι, οι νέες προκλήσεις και ο γάμος

O Λευτέρης Πετρούνιας στην ΕΡΑσπορ
Ο «βασιλιάς» των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, βρέθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» μαζί με τη σύντροφό του και παγκόσμια πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, μίλησε για όλους και για όλα στον Τάσο Επιτρόπου, άφησε το..
δικό του στίγμα στην εκπομπή επιλέγοντας ο ίδιος τα τραγούδια, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα βρίσκεται στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Μινσκ, καθώς, όπως είπε δεν θα προλάβει να συμμετάσχει λόγω του χειρουργείου που έκανε.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Ελληνική Ραδιοφωνία, στην παρέα προστέθηκαν και οι Βλάσης Μάρας και Γιώργος Χατζηευσταθίου, μιλώντας για τον φίλο και συναθλητή τους, αλλά και για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής…
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μεταξύ άλλων, μίλησε:

  • Για την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που έκανε στον τραυματισμένο ώμο του:
«Πηγαίνω αρκετά καλά και θεωρώ πως την κατάλληλη στιγμή θα είμαι πανέτοιμος για να επιστρέψω στο επίπεδο που όλοι με ξέρουν. Δεν είναι εύκολο, καθώς πλέον έχω ένα καινούργιο ουσιαστικά χέρι, αλλά είμαι αγωνιστής και θα τα καταφέρω. Φτιάχνω νέο «βιονικό» χέρι (γέλια). Άλλωστε, ο μεγάλος στόχος μου είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο».
  • Εάν έχει ζηλέψει κάποιον αθλητή:
«Η ζήλια δεν είναι κακή, ο φθόνος είναι. Τον Δημοσθένη Ταμπάκο τον ζήλεψα και έλεγα ότι, “εγώ θέλω να γίνω σαν και αυτόν». Στην πορεία αγωνιζόμουν με τον Βλάση Μάρα και τον Λευτέρη Κοσμίδη. Στην ουσία δεν ζήλευα με την κακιά έννοια, έκλαιγα όταν έπαιρναν μετάλλιο, απλά ήθελα και εγώ την ανάλογη πορεία».
  • Ποιον αθλητή θεωρεί κορυφαίο όλων των εποχών:
«Χωρίς αμφιβολία κορυφαίος όλων των εποχών είναι ο Γιουσέιν Μπολτ. Ήταν σαρωτικός, υπεραθλητής και ασυναγώνιστος. Έχει στην κατοχή του τα παγκόσμια ρεκόρ και πήγε το άθλημά του σε άλλο επίπεδο. Πραγματικά τον θαυμάζω».
  • Για τη δική του «επανάσταση», όταν ήταν στην εφηβεία:
«Όταν ήμουν 14 ετών η τότε διοίκηση της ομοσπονδίας, με τον τρόπο της και τη συμπεριφορά της απέναντί μου, με υποχρέωσε να σταματήσω αυτό που αγαπούσα. Για τρία χρόνια αλήτευα με την καλή έννοια. Έκανα ό,τι και όλα τα παιδιά της ηλικίας μου… Όταν επέστρεψα ήμουν πιο ώριμος και πιο αποφασισμένος από ποτέ…».
  • Για τη χημεία με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη:
«Ο προπονητής είναι το “Α και το Ω” για έναν αθλητή. Είμαστε περισσότερο από δέκα χρόνια μαζί και του οφείλω πολλά. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Ο κόουτς είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος, αλλά και τεράστιος γυμναστής. Είναι συνέχεια στο πλευρό μου».
  • Για τη σχέση του με τη Βασιλική Μιλλούση και την πιθανότητα να κάνει δική του οικογένεια:
«Με τη Βασούλα περνάμε ωραία και νομίζω πως φτάνει ώρα να ολοκληρώσουμε την αγάπη μας. Θεωρώ πως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα παντρευτούμε. Θέλω να κάνουμε τουλάχιστον δύο παιδιά».