ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Την Δευτέρα στα περίπτερα η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά»

Ποιος την βγάζει

Αποκαλυπτικά! Η νέα εφημερίδα που σπάει τους κανόνες. Ερχεται πιπεράτη, ανεξάρτητη, γοητευτική, αποφασισμένη. Για το σπίτι και την παρέα. Αποκαλυπτικά! Από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και κάθε μέρα σε όλα τα περίπτερα!
Αυτό είναι το σποτ που ανέβηκε στο youtube από τον Νάσο Γουμενίδη και προαναγγέλει την κυκλοφορία του νέου tabloid την ερχόμενη εβδομάδα. Το όνομα της νέας ημερήσιας εφημεριδας παραπέμπει..
στον Μένιο Φουρθιώτη και στην τηλεοπτική εκπομπή που είχε στο Eψιλον. Εξ άλλου είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι ότι σχεδίαζε να βγάλει εφημερίδα με αυτό το όνομα, λέγοντας τότε στις παρέες του οτι θα σαρώσει τα... ανταγωνιστικά έντυπα.
Ο ίδιος ο Φουρθιώτης είχε γράψει στις αρχές του περασμένου Ιουλίου στο Facebook: Η «νέα Κυριακάτικη εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS έρχεται σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσιο καλλιτεχνικό, κοινωνικό, αστυνομικό και πολιτικό ρεπορτάζ…».
Ελα όμως που κάποιοι γράφουν ότι τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ που διαφημίζονται ότι κυκλοφορούν την Δευτέρα 18 Μαρτίου είναι η εφημερίδα που βγάζει ο Χρίστος Μουλίνος με τον Στέλιο Συρμόγλου.
Και με τη νέα  Espresso / Εσπρέσο τι γίνεται; Δεν υπάρχει; Ή μήπως θα την βγάλει ο Φουρθιώτης; Ή ο Στέφανος Χίος; Μήπως ο Φουρθιώτης είναι μαζί με Συρμόγλου; Κι ο Νάσος Γουμενίδης που ανέβασε το τρέιλερ; Ποια η θέση του στο νέο εκδοτικό εγχείρημα;
Μύλος...