ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ο Κ. Αρβανίτης στα πρώτα 16 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου

Ποιοι ανακοινώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η προετοιμασία του κόμματος και οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.
Υποψήφιοι θα είναι εκ νέου οι νυν ευρωβουλευτές Δημήτρης..
Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Στέλιος Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα. Υποψήφιοι για την ευρωβουλή θα είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής Β' Αθήνας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας. Υποψήφιοι θα είναι ακόμη ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, η πρώην υφυπουργός Υγείας και πανεπιστημιακός Φωτεινή Σκοπούλη, ο πρώην πρύτανης και πρώην υφυπουργός Θεοδόσης Πελεγρίνης. Επίσης, ο πανεπιστημιακός και πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας Δημήτρης Πλουμπίδης, η νομικός και πρώην αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Άννα Τσάτσου Παπαδημητριου, η γραφίστρια Μυρσίνη Λοΐζου, η Όλγα Νάσση από την Ελληνική Κοινότητα Ιταλίας, το στέλεχος του αναπηρικού κινήματος και ιδρυτής της θεατρικής ομάδας Αναπηρίας DAGIPOLI DANCE Co Γιώργος Χρηστάκης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων Γιόνους Μουχαμεντί, το στέλεχος του οικολογικού κινήματος Ιωάννα Κοντούλη, η δικηγόρος και μέλος της μουσουλμανικής μειονότητας Οφούκ Μουσταφά.
Μέχρι το τέλος Μαρτίου θα ανακοινωθεί και θα εγκριθεί από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο βασικός κορμός του ευρωψηφοδελτίου.