ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Σε... λάθος υπουργείο πήγε να κάνει «ντου» η ΠΟΕΔΗΝ

ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την κατάθεση λουλούδιων στον... Δρομέα (δείτε ΕΔΩ) η ΠΟΕΔΗΝ και ο πρόεδρός της Μιχάλης Γαννακός, στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας και πορείας διαμαρτυρία επιχείρησαν να εισβάλλουν σε... λάθος υπουργείο! Συγκεκριμένα η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ, ξεκίνησε με προορισμό το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να συναντηθούν..
με την υπουργό Έφη Αχτσιόγλου.
Όταν το αίτημα τους για συνάντηση απορρίφθηκε, προσπάθησαν να κάνουν «ντου» στο κτίριο, όμως... αντί να προσπαθήσουν να μπουν στο υπουργείο Εργασίας, μπέρδεψαν τα κτίρια και βρέθηκαν στο υπουργείο Εσωτερικών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του αστυνομικού που στεκόταν μπροστά στην πόρτα, ο οποίος και τους ενημέρωσε για το... λάθος τους!
Σε βίντεο που ανέβηκε στο fb ακούγεται ο παρακάτω διάλογος:
Αστυνομικός: «Τι κάνετε τώρα;»
Γιαννακός: «Το υπουργείο Εργασίας δεν είναι εδώ;»
Αστυνομικός: «Όχι, δίπλα είναι το υπουργείο Εργασίας. Το Εσωτερικών είναι εδώ»
Γιαννακός: «Εσωτερικών; Πάμε δίπλα»
Αστυνομικός: «Η δίπλα στοά είναι μωρέ»


Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης δεν αφήνει ασχολίαστο το λάθος της ΠΟΕΔΗΝ με την οποία έχει χρόνια κόντρα . Σε ανάρτησή του στο facebook σημειώνει:
"ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! Ο αρχηγός του τσίρκου ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ κάνει λάθος στις στοές και στα υπουργεία ενώ έχει στήσει το σώου με τις κάμερες!!! Και μετά λέτε πώς και γιατί κατέθεσε στεφάνι στο Δρομέα,ο Άγνωστος στρατιώτης νόμιζε πως ήταν....".