ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Απειλητικό μήνυμα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Απειλητικό μήνυμα δέχτηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τo δημοσίευμα του Documento για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την δηλωση του εφοπλιστή (ΕΔΩ). Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ των Δημήτρη Τερζή και Άντας Ψαρρά στην Εφημερίδα των Συντακτών που κάνει λόγο για κοινό απειλητικό τηλεφωνικό μήνυμα που έλαβαν πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ΕφΣυν  έχει γίνει ταυτοποίηση του..
αποστολέα του εν λόγω μηνύματος και είναι θέμα χρόνου να αποδειχτεί «ότι δεν πρόκειται για ένα άσχετο πρόσωπο που... περνούσε από τον Πειραιά».
Το απειλητικό μήνυμα:
«Ο κόσμος αποδέχεται πιο εύκολα ένα απλό ψέμα από μια πολύπλοκη αλήθεια είπε ο Γάλλος πολιτικός φιλόσοφος Αλέξης Ντε Τοκβίλ. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο το στίγμα ενός γνωστότερου σε μας Αλέξη (αμπελοφιλόσοφου-παπαρολόγου) του πρωθυπουργού[…] Το χαριτωμένο ευρηματικό χιουμοράκι με το La CASA de papel θα είχε ενδιαφέρον αν δε συνοδευόταν από κόλλυβα. Ακριβώς επειδή την ίδια χρονική στιγμή η λατρεμένη Κυβέρνηση του Βαξεβάνη επειδή δεν έμειναν και πολλά ακόμη νέα μέτρα να πάρει άρχισε να παίρνει μέτρα για ΚΑΣΑ σε όσους γλύτωσαν από Μάνδρα Μάτι αυτοκτονίες γρίπη κ.λπ.
Πρέπει να σου περισσεύει το θράσος η τσογλανιά και η ιταμότητα την ώρα που πατάς πάνω σε φέρετρα το νερό σε πνιγεί και οι φλόγες καίνε ακόμα να επιτίθεσαι στον ΜΑΡΙΝΑΚΗ με μια ακόμα άθλια κακοστημένη σκευωρία γκεμπελίστικες πρακτικές λάσπη με το φτυάρι στον ανεμιστήρα και μαύρη κυνική προπαγάνδα προκειμένου να αλλάξεις την ατζέντα επισκιάζοντας την γκρίζα καθημερινότητα. […]. Πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης προδότες αριστεροφασίστες νόθα του Στάλιν. Να θυμάστε όμως. Η τελευταία σταγόνα κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει».
Θυμίζουμε ότι το τελευταίο φύλλο του Documento κυκλοφόρησε με τίτλο «La Casa De Vaggel: Η αυλή Μαρινάκη σε δικογραφίες για εγκληματικές ενέργειες» ενώ υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα του Σαββάτου, που κυκλοφόρησε το Documento (λόγω της αργίας της καθαράς Δευτέρας) άγνωστοι, διέρρηξαν τα γραφεία της εφημερίδας (ΕΔΩ). Με αφορμή τη διαρρηξη οι εργαζόμενοι του Documento εξέδωσαν ανακοινωση όπου έκαναν λογο για στοχοποίηση (δείτε ΕΔΩ).

Με το θέμα του δημοσιεύματος του Documento για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον εφοπλιστή ( το Μαξίμου εκανε Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες -"ΕΔΩ),
ασχολήθηκε στο πρωτοσέλιδό της και η εφημερίδα «δημοκρατία» που έκανε λόγο για «σκηνικό Κολομβίας»...