ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Καμπουράκης: Επικίνδυνος όποιος αγοράζει τέτοια εφημερίδα

Όσο υπάρχουν αναγνώστες που τις διαβάζουν θα υπάρχουν εφημερίδες σαν το "Μακελειό", γιατί και αυτό να κλείσει θα βγει κάποιο άλλο για να το αγοράζουν. Αυτό υποστήριξε (και) ο Δημήτρης Καμπουράκης μιλώντας στην εκπομπή του, στον Real fm, για το πρωτοσέλιδο της δημοσιογραφικής ντροπής, το οποίο εμπίπτει, όπως είπε, στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «αυτός που.. αγοράζει, επί τούτου, τέτοια εφημερίδα είναι επικίνδυνος».
«Το πρόβλημα με το Μακελειό δεν είναι ότι υπάρχει μια εφημερίδα που γράφει τέτοια, αλλά ότι δυστυχώς πολλές φορές είναι τρίτο σε κυκλοφορία. Άρα το πρόβλημα δεν είναι το τι γράφει το Μακελειό –γιατί και αν το κλείσουν θα βγει άλλο–, είναι ότι υπάρχουν πολλοί, κάμποσοι, που το αγοράζουν», είπε.
Πρόσθεσε ότι είναι εναντίον του αυτοφώρου για θέματα Τύπου, αλλά «πέρα από αυτό θα πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος και ο καθένας να μη γράφει ό,τι θέλει».
- από το harddog