ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ο Δ. Μάρης βασικός μέτοχος και στη HuffPost Greece

Η 24MEDIA στο πλαίσιο της στρατηγικής της για περαιτέρω ανάπτυξη και επένδυση στον τομέα της ενημέρωσης, ανακοινώνει την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Farosnet, της εταιρίας που λειτουργεί τη HuffPost Greece σε συνεργασία με την Verizon Media.
Η HuffPost Greece, με περισσότερους από 2 εκατομμύρια unique visitors, είναι ένα ειδησεογραφικό site με 100% πρωτογενές περιεχόμενο και με εντελώς διαφορετική και οπτική, και απευθύνεται σε αναγνώστες – πολίτες του κόσμου που θέλουν να διαμορφώνουν ολοκληρωμένη άποψη για τα γεγονότα. Διευθυντής Σύνταξης της Huffpost Greece είναι ο Αντώνης Φουρλής.
Ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα
περήφανοι και χαρούμενοι, που πέντε χρόνια μετά την έλευση της HuffPost στην Ελλάδα με την 24MEDIA να αποτελεί έκτοτε τον επίσημο media partner, επενδύουμε περαιτέρω σε αυτό το επιχειρηματικό project, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Farosnet. Η HuffPost είναι ένα από τα σημαντικότερα και πιο ισχυρά digital media brands του πλανήτη, ένα case study που άλλαξε πολλούς από τους κανόνες του digital publishing. Η απόφασή μας να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη επένδυση ταυτίζεται απόλυτα με την αναπτυξιακή στρατηγική του ομίλου στην ενημέρωση για τα επόμενα χρόνια”.