ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Λαζόπουλος για Κούγια: Δεν τον έβαλα εγώ να τακουνιάζεται με τη γυναίκα του

ΒΙΝΤΕΟ

Επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης στις τηλεοπτικές μας οθόνες ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», μέσα από την συχνότητα Open TV. Ο παρουσιαστής και σεναριογράφος ξεκίνησε με ένα σαφές μήνυμα για το πρόσφατο συμβάν με τον Αλέξη Κούγια.
Σε πρώτη φάση, βγήκε με «μπανταρισμένο» μάτι στο κοινό του...
«Όχι, όχι, όχι, δεν είναι από εκεί που νομίζετε. Κατ' αρχήν που να φτάσει, είναι στο μάτι» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε, σατιρίζοντας το ύψος του Κούγια.
Λίγη ώρα μετά, στη σκηνή βρέθηκαν καλεσμένοι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης και αποκάλυψαν πως θα συνεργαστούν του χρόνου το χειμώνα. Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Παύλος Χαϊκάλης θα πρωταγωνιστήσουν στη γαλλική κωμωδία «Βρε, καλώς τους», ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τους σκηνοθετήσει. Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Βρετάνια και όπως είπαν και οι τρεις, είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την σύμπραξή τους θεατρικά.
Λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο παρουσιαστής μίλησε για το πρόσφατο συμβάν με τον Αλέξη Κούγια, που πραγματοποιήθηκε στο μαγαζί, όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.
«Τώρα, έρχομαι στο κοντό θέμα. Δέκα λεπτά δεν είχα κάτσει. Είχα πάει με την Μαρινέλα. Καλεσμένοι και οι δύο στα γενέθλια μίας φίλης. Ξαφνικά, νιώθω στο λαιμό, έναν να με σφίγγει δυνατά, μου γυρνάει το κεφάλι και μου βάζει τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώθηκα από τη θέση μου. Κάνω νόημα στους σερβιτόρους να τον απομακρύνουν γιατί αυτός πάντα κάνει την φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα» είπε ο Λαζόπουλος και συμπλήρωσε:
«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ λέει ότι ασυναρτησίες βρει. Ότι με έσωσε εμένα από τις κοκαΐνες και τα σκάφη. Εγώ τις παίρνω, αλλά άλλος χτυπιέται. Πώς γίνεται αυτό; Εγώ σε αυτή τη ζωή, έχω αποφασίσει να μη φοβάμαι ούτε κοντό, ούτε ψηλό, ούτε κανέναν. Και να στέκομαι ψύχραιμος σε όλα. Οι ιστορίες δεν γράφονται βιαστικά. Είναι φυσιολογικό κάποιοι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται τη σάτιρα. Άλλα δεν το έβαλα εγώ να πηδάει από μάντρες. Δεν τον έβαλα εγώ να τακουνιάζεται με την γυναίκα του και να βγαίνει έξω. Δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται συνέχεια στα γήπεδα»...
Kαι κατέληξε γελώντας : «Ξέρω ότι σας ψυχοπλάκωσα αλλά είστε κι εσείς κουτσομπόληδες!»