ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Αναστάτωση στην ΕΡΤ - Κι άλλος άγριος καβγάς μεταξύ στελεχών της ενημέρωσης

Αναστάτωση επικρατεί στην ΕΡΤ μετά το επεισόδιο με τον αγριο ξυλοδαρμό (χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο στο ραδιομέγαρο) και τον καβγά ανάμεσα σε δύο αθλητικογράφους (ΕΔΩ).
Η διοίκηση της ΕΡΤ που έχει λάβει από χθες πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο δημοσιογράφων της εταιρείας, αναφέρει ότι οι παράμετροι του περιστατικού..
εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.
Πάντως το χθεσινό επεισόδιο στην ΕΡΤ δεν είναι μεμονωμένο. Οπως γράφει το enimerosi24 είχε προηγηθεί – επίσης, άγριος καβγάς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μεταξύ δυο στελεχών της ενημέρωσης γένους θηλυκού, ευτυχώς χωρίς να γρονθοκοπήσει η μια την άλλη.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν εξίσου βίαιη λεκτικά η αντιπαράθεση των δυο στελεχών, με συνέπεια η δημοσιογράφος που δέχθηκε την επίθεση να ανεβάσει πίεση και να δεχθεί τη βοήθεια των συναδέλφων της πριν αποχωρήσει για το σπίτι της!
Σύμφωνα με το enimerosi24:
Ο καβγάς των δυο γυναικών ξεκίνησε όταν η νεαρότερη δημοσιογράφος και ταυτόχρονα ανώτερο στέλεχος της ενημέρωσης, επιτέθηκε φραστικά σε αρχισυντάκτρια απειλώντας την ότι “Θα την τελειώσει”… Ακολούθησαν κάμποσα κοσμητικά επίθετα και η αρχισυντάκτρια προσβεβλημένη αποχώρησε από την εργασία της και ακόμη και σήμερα λέγεται οτι δεν έχει επιστρέψει!
Εργαζόμενοι που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό περιγράφουν σε κατάσταση υστερίας τη νεαρότερη δημοσιογράφο, με τις αυξημένες αρμοδιότητες και εξουσίες, η οποία όμως αγνοεί το αντικείμενο που της έχει ανατεθεί, άλλωστε ρουσφετολογικά βρέθηκε στη θέση που κατέχει… Και σε αυτό αποδίδουν οι περισσότεροι τις συχνές υστερίες της, ως προκάλυμμα δηλαδή της ανεπάρκειας της.