ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ελλη Στάη: Εμμονικές υπερβολές τα περί καβγάδων στο Οpen

Και με εκπομπή από τη νέα χρονιά

Την τηλεοπτική της πορεία την ξεκίνησε από την ΕΡΤ στις αρχές της δεκαετίας του ’80 κι εκεί ξαναβρέθηκε δυστυχώς πάνω στο «μαύρο» και το «λουκέτο». Το 1993 ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τότε τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που είχε εγκατασταθεί στο Φάληρο αλλά ακόμα με τις τεχνικές εργασίες σε εξέλιξη. Είκοσι πέντε χρόνια..
μετά δοκιμάζει και πάλι το ίδιο καθώς στο Open συνεχίζονται οι τεχνικές εργασίες για την ολοκλήρωση ακόμα και του κοντρόλ των ειδήσεων.
Ο λόγος για την Ελλη Στάη που μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον Σωτήρη Μανιάτη.  Σε ερώτηση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με κόντρες, καβγάδες και φωνές και από την ίδια στο Open, η Ελλη Στάη με το γνωστό χαμόγελό της σπεύδει να ξεκαθαρίσει: «Είναι εμμονικές υπερβολές…». Οπως εξηγεί, υπό τις δεδομένες συνθήκες στο κανάλι όλοι κάνουν τη δουλειά τους με το παραπάνω…
Σχετικά με το αν θα την  δούμε και με εκπομπή τη νέα χρονιά απαντάει καταφατικά διευκρινίζοντας πως αυτό «θα γίνει όταν θα υπάρχει πλήρης και αξιόπιστη προετοιμασία». Η Ελλη Στάη μάλιστα συμπληρώνει:  «Δεν μπορώ να σας δώσω τον τίτλο, γιατί δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα. Οσο για το στίγμα της εκπομπής, αυτονόητα σε μια προεκλογική χρονιά, θα είναι πολιτικό, χωρίς να λείπουν και τα αγαπημένα μου face to face με μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων». (ολόκληρη η συν/ξη ΕΔΩ)