ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

O Ξανθάκης από σήμερα (και κάθε Κυριακή) στο Εθνος

Με δύο στήλες στην εφημερίδα Εθνος της Κυριακής  («Μedia Lab» και «Πίσω ολοταχώς»)... ενέσκηψε στην Παιανία ο ρεπόρτερ Χρήστος Ξανθάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος από αυτή την Κυριακή αρθρογραφεί και σχολιάζει στην κυριακάτικη έκδοση του Εθνους (όλα αυτά διαφημίζονται και στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας).
***
Στα Μedia Lab του Εθνους..
ο Χρ. Ξανθάκης γράφει και σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα τεκταινόμενα στο χώρο των ΜΜΕ. Η πρεμιέρα γίνεται με μια εκτενή αναφορα στο βιβλίο του Γιάννη Παντελάκη «Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας» ενώ τα αιχμηρά μιντιακά σχόλια έχουν να κάνουν κυρίως με τα ραδιοτηλεοπτικά.
 ***
Η στήλη «Πίσω ολοταχώς» φιλοξενείται στην τελευταία σελίδα του Εθνους της Κυριακής και σε αυτήν ο Χρ. Ξανθάκης σχολιάζει την επικαιρότητα εικονογραφώντας την με  επίκαιρα συνθήματα -γκράφιτι. Βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γνωστές γατολεζάντες, γιατί «Οι γάτες λένε πάντα την αλήθεια»!
***
Σιδεροκέφαλος!..