ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Η ΝΔ και ο «δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας»

Τι απαντάει η ΝΔ στην αγωγή Βαξεβάνη κατά Κυρανάκη

Ανακοίνωση έβγαλε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ για την αγωγή του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου της Κ. Κυρανάκη. Είχε προηγηθεί αγωγή Βαξεβάνη κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη, μέσω της οποίας..
ο δημοσιογράφος αξιώνει το ποσό των 300.000 ευρώ. Η ΝΔ είχε αντιδράσει και τότε κάνοντας λόγο για «δημοσιογραφικό υπόκοσμο» με τον Κ. Βαξεβανη να απαντά «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα»(δείτε ΕΔΩ).
Σήμερα στην ανακοίνωση της ΝΔ για την αγωγή κατά Κυρανάκη αναφέρεται:
«Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.
Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.
Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.
Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».