ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Το απολειφάδι και ο γιγαντόσωμος...

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντάει στον Αλέξη Τσίπρα

Στον «γιγαντόσωμο πρωθυπουργό» Αλέξη Τσιπρα και στα όσα είπε στην Βουλή για «απολειφάδια της πολιτικής» (δείτε ΕΔΩ) απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο συγγραφέας, ο οποίος εσχάτως εντάχθηκε μετά βαΐων και κλάδων στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε:
«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη..
να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη "δήλωση" για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα "δήλωση" δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε), την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν... δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες.»