ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Documento: Κοίτα ποιος μιλάει για δικομανία

Η αγωγή στον Κυρανάκη και η απάντηση στην ΝΔ

Απάντησε το Documento στην ανακοίνωση που έβγαλε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ για την αγωγή του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου της Κ. Κυρανάκη (δείτε ΕΔΩ). Το Documento..
στην απάντησή του αναφέρει ότι ο Κώστας Βαξεβάνης δεν καταθέσει μηνύσεις και αγωγές για πολιτικές κρίσεις και θέσεις αλλά για ύβρεις και συκοφαντίες, ενώ επανέλαβε  το «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα». Αναλυτικά η απάντηση του Documento:

"Πάτο έπιασε για μια ακόμα φορά η Νέα Δημοκρατία που αντέδρασε με παραληρηματικό τρόπο στην κατάθεση αγωγής κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, από τον εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φαίνεται ότι θεωρεί πως έχει το αποκλειστικό δικαίωμα στην προσφυγή στη δικαιοσύνη και παθαίνει delirium tremens όταν στελέχη της καλούνται να λογοδοτήσουν για ύβρεις και συκοφαντίες.
Έτσι, το κόμμα που έχει αναγάγει σε κεντρική του στρατηγική την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών κατά του Documento εδώ και δυο χρόνια, αγωγές και δια χειρός της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας, μας κουνάει το δάκτυλο και κάνει λόγο για «δικομανή Κλουζώ», «παπαγαλάκι του Τσίπρα» και «πακτωλό των χρημάτων από κρατικές διαφημίσεις».
Να τους ξεκαθαρίσουμε για μια ακόμα φορά ότι ο Κώστας Βαξεβάνης δεν καταθέσει μηνύσεις και αγωγές για πολιτικές κρίσεις και θέσεις αλλά για ύβρεις και συκοφαντίες.
Και σε ότι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα»".