ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Η διόρθωση της «Αυγής» για τον Σπ. Γιαννάτο

Σε διόρθωση σχετικά με τις αναφορές της για τον Σπ. Γιαννάτο και τις «ακροδεξιές παρέες του Κώστα Μπακογιάννη» (ΕΔΩ), προχωρά σήμερα η «Αυγή». Η εφημερίδα πιστή στις αρχές της δεοντολογίας, δημοσιεύει σήμερα τις διορθώσεις που ο Σπ. Γιαννάτος έστειλε μεσω του δικηγόρου του Θανάση Πλεύρη και αφορούν τόσο την αθώωσή του στο Εφετείο όσο και τη διαβεβαίωση περί μη..
πολιτικών σχέσεων του πρώτου με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Η εφημερίδα "Αυγή" σε σημερινό της δημοσίευμα συγκεκριμένα αναφέρει:
«Αμέσως μετά τη δημοσίευση ρεπορτάζ σχετικά με την επίσκεψη του Κ. Μπακογιάννη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου συνοδευόταν από τον Σπύρο Γιαννάτο, ο τελευταίος μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικη δήλωση, διευκρινίζοντας στην εφημερίδα ότι με απόφαση της 28.6.2018 του Ε' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που έκρινε την έφεσή του, κρίθηκε πως καμία απολύτως σχέση δεν έχει με επεισόδια για τα οποία είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως και η "Αυγή", αγνοώντας την απόφαση αυτή, τον είχε χαρακτηρίσει ως "καταδικασμένο με αναστολή για τραμπουκισμούς". Επιπλέον, ο κ. Γιαννάτος μέσω του εξώδικου, δηλώνει στην εφημερίδα ότι "ουδέποτε υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής ή έχει κατηγορηθεί για εγκληματική συμπεριφορά", καθώς στο ρεπορτάζ της 6.12.18 η εφημερίδα τον χαρακτήρισε ως "γνωστό χρυσαυγίτη με δράση στη γειτονιά"».