ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Εισηγήσεις για την τοποθέτηση ικανού διευθυντή

ΙΣΧΥΡΟΣ παράγοντας  των media έχει αποφασίσει -ερήμην των μεγαλοστελεχών του- να το... κατεδαφίσει το "μαγαζί"  προχωρώντας σε απολύσεις και άγριες περικοπές σε όλα τα επίπεδα
***
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ είναι ότι o περί ου ο λόγος απορρίπτει και τις εισηγήσεις του "αόρατου" συμβούλου του για την τοποθέτηση ενός..
ικανού  διευθυντή.
***
ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ για διαφόρους λόγους εντός του OPEN διαδίδουν οτι ο Ιβαν Σαββίδης κραδαίνei γιαταγάνι για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.
***
ΤΟ ΚΛΙΜΑ στην Παιανία γενικά μπορεί να μην είναι πολύ καλό αλλά απέχει παρασάγγας απο αυτό που βγάζουν προς τα έξω οι "επαγγελματίες ανακατωσούρες"και οι "χολερικές κυρίες του διαδικτύου".
***
ΠΑΝΤΩΣ σήμερα ο Σαββίδης επισκέφτηκε Open και  Εθνος στην Παιανία, και είχε συζητήσεις με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του καναλιού και της εφημερίδας.
***
Ο ομογενής επιχειρηματίας ενημερώθηκε για το νέο κοινό newsroom του καναλιού και της εφημερίδας, για το νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό που είναι σε τελική φάση εγκατάστασης καθώς και για το πρόγραμμα (ειδήσεις, ψυχαγωγία και αθλητικό περιεχόμενο). 
 ***
ΓΙΑΤΙ δεν εχει βγει να κάνει μια δήλωση, μετά απο τουλάχιστον δυο αιχμηρές ανακοινώσεις της "Δημοκρατικός Τύπος", το φυσικό πρόσωπο που κατοχύρωσε το σήμα της "Espresso" για λογαριασμό του; Μυστήρια πράγματα.
***
ΦΟΥΛΑΡΕΙ μηχανές απο μέρα σε μέρα η παρέα (Καραμανλής, Μουλίνος, Πουλόπουλος) που φιλοδοξεί να εκδώσει την εφημερίδα "Απογευματινή" μέσα στον Ιανουάριο. Οπως ακούγεται  θα "στριμωχθούν" όλοι στα γραφεία του "Παρασκηνίου" στη λεωφόρο Συγγρού.