ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Και διευθυντής και υπεύθυνος στα ψηφιακά του Μαρινάκη

Και διευθυντής και υπεύθυνος ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος στα ψηφιακά Μέσα της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με το όνομά του να... ποζάρει δύο φορές στις ταυτότητες των σάιτ  tanea.gr και vima.gr.
***
Eκτός ταυτότητας των προαναφερθέντων σάιτ βρέθηκαν τα ονόματα των διευθυντών των Νέων και του Βήματος που όπως..

φαίνεται δεν έχουν πλέον καμιά δικαιοδοσία στα σάιτ των εφημερίδων τους.

***
Αποχωρήσεις και παραιτήσεις στην Dimera του Ιβάν Σαββίδη. Την περασμένη Παρασκευή διεκόπη η συνεργασία με τις δύο γραμματείς στο «Εθνος» (με την δικαιολογία οτι το πόστο τους θα καλυφθεί απο την μια που έχει το Οpen) ενώ παραιτήθηκε κι ένας γραφίστας.
***
Σε ζωντανή μετάδοση από το Open TV (21:15) ο πολυαναμενόμενος και τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο δεύτερος τελικός, ο επαναληπτικός (2-2) του «Λα Μπομπονέρα» είχε αναβληθεί έπειτα από την... αιματοβαμμένη υποδοχή των οπαδών της Ρίβερ στην αποστολή της Μπόκα. Ο τελικός έπειτα από αντιρρήσεις, ενστάσεις,και έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, θα διεξαχθεί σε ισπανικό έδαφος: στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
***
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει ξεκινήσει έρευνα για τη μετάδοση των ζωνών telemarketing γιατί το κακό έχει παραγίνει. Το Συμβούλιο θέλει να διαπιστώσει αν οι περιφερειακοί σταθμοί που εχουν telemarketing σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο,  ανταποκρίνονται στα γενικά κριτήρια που απαιτεί ο νόμος για την «ποιότητα» του προγράμματος.