ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση του Open και της Alco

Ανεβαίνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον με τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά το γκάλοπ της Κάπα Resarch για την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής που δείχνει τη διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στο 4,7%. Tώρα έρχεται και άλλη μία, της ALCO, για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Συγκεκριμένα την..
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων με την Έλλη Στάη, στις 19.00, ο Κώστας Παναγόπουλος παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση του OPEN και της ALCO.
H ακτινογραφία των ψηφοφόρων και οι προσδοκίες τους για την επόμενη ημέρα των εκλογών, τι κυβέρνηση θέλουν και πόσο θα επηρεάσουν την ψήφο τους τα μέτρα που έχει ανακοινώσει ο
Πρωθυπουργός, θα συζητηθούν στο στούντιο του OPEN.
Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟPEN στις 19:00 με την Έλλη Στάη θα δούμε πόση διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ δίνει το γκάλοπ της ALCO και ποια είναι η εικόνα της Βουλής μετά από τις επόμενες εκλογές.