ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση με δικηγόρους της Motor Oil για τον Alpha

Συνάντηση με τους δικηγόρους της Motor Oil για την υπόθεση εξαγοράς του Alpha θα έχουν στο τέλος της εβδομάδας μέλη του ΕΣΡ. Σημειώνεται πως για την ώρα Motor Oil και Alpha έχουν καταθέσει μόνο προσύμφωνο συμφωνίας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
 ***
Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στο Nickelodeon για..
διαφημίσεις παιδικών παιχνιδιών και υπέρβαση διαφημιστικού χρόνου το Πάσχα του 2017, πρόστιμο 30.000 ευρώ στο Star και 20.000 στο Smile (συν 15.000 ευρώ για διαφήμιση πολεμικών παιχνιδιών). Δεν διαπιστώθηκε παράβαση από το Μακεδονία TV, την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ3 και το ΑΡΤ.
***
 Στον Alpha επεβλήθη πρόστιμο για τα επεισόδια της σειράς «Τατουάζ» στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, περί προστασίας ανηλίκων, καθώς η σειρά προβλήθηκε νωρίς και με λάθος σήμανση. Το πρόστιμο ανέρχεται μόλις σε 10.000 ευρώ, καθώς το κανάλι μετέφερε μόνο του τη σειρά στις 11 και άλλαξε σήμανση.
***
Πρόστιμο 45.000 ευρώ επιβλήθηκε στο κανάλι «Ε» από το ΕΣΡ για τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και του Μένιου Φουρθιώτη που ασχολήθηκαν με το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

- πηγή: Χρ. Ξανθάκης / newpost