ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γιαννακίδης του protagon ειρωνεύεται τους Συντάκτες

Tην Εφημερίδα των Συντακτών ειρωνεύεται ο αρθρογράφος του protagon Κώστας Γιαννακίδης για το σημερινό της πρωτοσέλιδο. Είναι αλήθεια ότι όταν αντικρύσεις το πρωτοσέλιδο σε προδιαθέτει αρνητικά αν και ο τίτλος (Yankees go... ΔΕΘ) είναι έξυπνος. Οταν όμως διαβάσεις το ρεπορτάζ και το κύριο άρθρο της εφημερίδας έρχεσαι στα ίσια σου.
Το άρθρο στο protagon προκάλεσε αντιδράσεις στους Συντάκτες..
- κάποιοι ειπαν ότι ο αρθρογράφος δεν ξέρει τι του γίνεται και έμεινε μόνο στο εξώφυλλο, ενώ ένας έγραψε στο twitter πως πιο μ..λ.κι.. κείμενο είχε χρόνια να διαβάσει. O K. Γιαννακίδης έγραψε μεταξύ άλλων στο άρθρο του:
Είναι χαριτωμένο. Η «Εφημερίδα των Συντακτών», ένα φύλλο συνεπές στον αριστερό του προσανατολισμό, πανηγυρίζει για τη μεγάλη αμερικανική συμμετοχή στη ΔΕΘ. Η αμερικανική σημαία εξάστηλη σε πρωτοσέλιδο της Αριστεράς.
Το είδαμε και αυτό. Αλλά και η κομματική «Αυγή» αντιμετωπίζει το θέμα θετικά. Κάθε μέρα μας υπενθυμίζει ότι στη φετινή ΔΕΘ οι σημαίες των κρατών θα είναι περισσότερες, με την αστερόεσσα σε περίοπτη κεντρική θέση, αφού η μεγάλη σύμμαχος χώρα θα είναι και η τιμώμενη στη ΔΕΘ. Μάλιστα η «Εφημερίδα των Συντακτών» επισημαίνει στο πρωτοσέλιδό της και τη συνδρομή πρακτόρων του FBI στην ασφάλεια της διοργάνωσης. Πιθανότατα εννοεί την NSA, καθώς το FBI δεν αναλαμβάνει δράση εκτός ΗΠΑ. Oμως ποιος να το έλεγε; Η Αριστερά υποδέχεται αμερικανούς πράκτορες. Αν συνέβαινε το ίδιο επί Σαμαρά, ο λαιμός του Τσίπρα θα έκλεινε από οργή, τα δάχτυλα του Παπαδημούλη θα μάτωναν στο πληκτρολόγιο, τα τρολ θα έφτυναν κατά ριπάς.(...)