ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί και την υπόληψη της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για να υπερασπιστεί τον γενικό διευθυντή της ΕΡΤ 3 Αλέξανδρο Κάντερ-Μπαξ όταν επί εβδομάδες δεχόταν καθημερινά χυδαίες ρατσιστικές επιθέσεις.
Η ΕΡΤ δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για να υπερασπιστεί την δημοσιογράφο Μαίρη Πολλάλη όταν έπεσε θύμα τραμπουκισμού από τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ
Παναγιώτη Καλφαγιάννη και ενώ η εκπομπή της βρισκόταν στον αέρα.
Η ΕΡΤ όμως έβγαλε προχτές επίσημη ανακοίνωση για να υπερασπιστεί τον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο επειδή κάποιοι τόλμησαν να καυτηριάσουν το γεγονός ότι ανέλαβε παράλληλα και τη θέση του γενικού διευθυντή ραδιοφωνίας!
Και βέβαια για να ενισχύσει την υπερασπιστική γραμμή, το γραφείο τύπου της ΕΡΤ ανακάλυψε, κατά την προσφιλή του συνήθεια, τον "εσωτερικό εχθρό" στο πρόσωπο του αναπληρωτή γενικού διευθυντή Γιώργου Θαλασσινού.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Θαλασσινός είναι το μοναδικό μέλος της διοίκησης της ΕΡΤ που έχει αποδεδειγμένα γνώση και εμπειρία στο ραδιόφωνο και που παρόλα αυτά με απόφαση του Κωστόπουλου στερείται κάθε σχετικής αρμοδιότητας. Το γραφείο τύπου λοιπόν τον κατηγόρησε, χωρίς να τον κατονομάζει, ως ανεύθυνο σαμποτέρ που προσπάθησε να μπλοκάρει την λήψη της σχετικής απόφασης "με τη μέθοδο της δημιουργίας έλλειψης απαρτίας" -ο όρος θα ήταν για γέλια αν το όλο θέμα δεν ήταν για κλάματα.
Ο Γιώργος Θαλασσινός έδωσε την οφειλόμενη απάντηση (EΔΩ). Κοινοποιήστε ελεύθερα. Εφόσον το γραφείο τύπου της ΕΡΤ είναι απασχολημένο με την υπεράσπιση της υπόληψης του Κωστόπουλου, κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί και την υπόληψη της ΕΡΤ.

Σπύρος Κρίμπαλης (από το fb)