ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Aν ήμουν ο Μητσοτάκης...

Πως θα χειριζόταν ο Γιώργος Παπαχρήστος το θέμα Ζαχαράκη - Βαξεβάνη

Ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» Γιώργος Παπαχρήστος, χαρακτηρίζει «κακόγουστο σίριαλ» τη γνωστή υπόθεση με την εκπρόσωπο της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη που προσέβαλε τον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη. Και αφού δηλώνει οτι παρακολουθεί «βαριεστημένα» το γεγονός, κατηγορεί τη ΝΔ οτι βρίσκεται ..
«μονίμως σε vertigo», αποδίδοντας της στην ουσία έλλειψη επικοινωνιακής αντίληψης, που έχασε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προκαλέσει ενα ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνηση και μάλιστα άκοπα!
Ο δημοσιογράφος μιλάει για «καταστροφικούς χειρισμούς», συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά:
«Στη μονίμως σε vertigo ΝουΔου όμως το κατάφεραν ακόμη και αυτο – να τους απαντάει η κυβέρνηση οτι δεν αναμειγνύεται στη διένεξη ενος ιδιώτη με εναν αλλο ιδιώτη, και να εχει και δίκιο»!
Τι θα έκανε όμως ο Γιώργος Παπαχρήστος αν ήταν πολιτικός προϊστάμενος της Σοφίας Ζαχαράκη, σε αντιθεση με ο,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;  «Προσωπικά θα την παρέδιδα ο ίδιος αυτοπροσώπως στις αστυνομικές Αρχές» σημειώνει στη στήλη του ο δημοσιογράφος και καταλήγει: «Να τη συλλάβουν, με χειροπέδες ει δυνατόν, παρουσία τηλεοπτικών και φωτογραφικών καμερών. Θα ήταν μια υπέροχη, ζωντανή δε, απόδειξη της λειτουργίας των θεσμών επι των ημερών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ούτε δηλώσεις θα έκανα, ούτε τηλέφωνο στην αρμόδια υπουργό θα έπαιρνα, ούτε σε ανέξοδες απειλές θα κατέφευγα. Θα περιοριζόμουν στην τρομερή δύναμη της εικόνας».

- πηγή: enimerosi24.gr