ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Aν ο Κυριάκος είναι το παρόν, αυτοί είναι το μέλλον!

Η ευχαριστήρια αφίσα!

Να χαρώ εγώ παιδιά, να χαρώ εγώ διαμάντια! Με τα ιδιωτικά τους σχολεία, με τα Χάρβαρντ τους, με τις δεξιές τους αντιλήψεις και κυρίως με τους ευγενικούς τους τρόπους. Διότι, δεν είναι ό,τι κι ό,τι εκεί στην ΟΝΝΕΔ. Οι νέοι της Ν.Δ., οι γαλάζιοι ΟΝΝΕΔίτες έχουν πάνω απ’ όλα τρόπους. Και όταν δουν το σωστό, θα το υπογράψουν και θα πουν κι «ευχαριστώ»!
Αυτό ακριβώς έκαναν..
δημιουργώντας μια αφίσα με την υπογραφή «Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας», τη λέξη «Ευχαριστούμε» επάνω και μέσα την αφίσα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ η οποία γράφει τι ακριβώς είπε πως θα κάνει ο Κυριάκος όταν γίνει (επιτέλους!) πρωθυπουργός: διάλυση του κοινωνικού κράτους, 1 πρόσληψη ανά 5 απολύσεις, ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων, των νοσοκομείων και μέρους του Ασφαλιστικού, άρση των προστατευτικών διατάξεων για τους νέους εργαζόμενους και, και, και... Και όλα αυτά τόσο άρεσαν στους ΟΝΝΕΔίτες που δεν άντεξαν και το’παν το «ευχαριστώ» τους.
Γιατί αν ο Κυριάκος είναι το παρόν, αυτοί είναι το μέλλον!
ΝΟ.ΡΑ. (EφΣυν)