ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Κ. Βαξεβάνης: Nα ζητήσετε συγνώμη κυρία Ζαχαράκη

Μήνυση και αγωγή στη ΝΔ και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος  (ΒΙΝTEO)

«Απαιτώ να ζητήσει συγγνώμη η κυρία Ζαχαράκη για το ψεύδος. Με συκοφαντεί έχοντας γνώση της απάντησής μου. Δεν έχω καταδικαστεί για καμία υπόθεση συκοφαντίας». Αυτά έλεγε και ξαναέλεγε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento K. Βαξεβάνης κατά την τηλεφωνική του παρέμβαση στον αέρα εκπομπής του Epsilon. Η παρέμβαση Βαξεβάνη έγινε όταν η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου
της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη και ενώ συνομιλούσε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, αναφέρθηκε στο σημερινό πρωτοσέλιδο του Documento λέγοντας ότι ότι "ο Βαξεβάνης είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη".
Κατά την παρέμβασή του και σε ήπιους τόνους ο εκδότης της ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη αναφέροντας πως για όλες τις υποθέσεις έχει αθωωθεί. Οταν η Σ. Ζαχαράκη (κάποιος της έστελνε μηνύματα στο κινητό) του ανέφερε δύο υποθέσεις,του Βγενόπουλου και της Νικολοπούλου, ο Κ. Βαξεβάνης κατηγορηματικά της απάντησε ότι έχει αθωωθεί και για τις δύο στο εφετείο, σε δεύτερο βαθμό. Η Ζαχαράκη όμως επέμενε λέγοντας ότι ο εκδότης έχει καταδικαστεί για συκοφαντίες και αρνήθηκε και πάλι να ζητήσει συγνώμη.
- K.B.:Ζητήστε συγγνώμη για όσα συκοφαντικά είπατε πως εχω καταδικαστεί
- Σ.Ζ.: Είχατε καταδικαστεί 8 μήνες με αναστολή. 
- Κ.Β.: Στο εφετείο αθωώθηκα κυρία μου.
- Σ.Ζ.: Ναι αλλά είχατε καταδικαστεί
- Κ.Β: Στο εφετείο αθωώθηκα, καταλαβαίνετε
- Κ.Ζ.: Ναι αλλά ειχατε καταδικαστεί
Τελικά ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, καταθέτει μήνυση και αγωγή στη ΝΔ και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη, για όσα είπε στην διάρκεια του Live News στο κανάλι Epsilon.
Δείτε τo χαρακτηριστικό βίντεο (έχουν ενδιαφέρον) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: