ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

«Τιμητική εξορία» για τον Μεϊμαράκη

Η Ν.Δ. ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της προκειμένου αφ’ ενός να επανασυσπειρώσει την εκλογική βάση του κόμματος απέναντι στη λογική της χαλαρής ψήφου, αφ’ ετέρου λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές να βρεθεί εκτός των πολιτικών εξελίξεων. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕφΣυν επιδίωξη Μητσοτάκη είναι να θέσει τον Β. Μεϊμαράκη σε..
«τιμητική εξορία».
****
Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Βριλησσίων ανακοίνωσε σήμερα ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος προηγουμένως είχε ενημερώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Σε αυτήν την φάση της πολιτικής πορείας μου επέλεξα να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τόπο που με ανέδειξε στην πολιτική, στα Βριλήσσια», αναφέρει σε δήλωσή του ο Αργ. Ντινόπουλος που το 2002 είχε κερδίσει τη δημαρχία των Βριλησσίων ως ανεξάρτητος υποψήφιος.
****
Την πρόβλεψη ότι, βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων, η ΝΔ θα χάσει και τους δύο μεγάλους δήμους της χώρας, κάνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με ανάρτησή του στο fb: «Και τα όργανα συνεχίζονται! Άλλοι δύο εν ενεργεία βουλευτές (ο ένας στη Βόρεια, ο άλλος στη Νότια Ελλάδα) δήθεν θέλουν αλλά στην ουσία πιέζονται να αφήσουν την έδρα τους και να πάνε για υποψήφιοι δήμαρχοι… Αυτά για πρόγευση… Κάποια άλλη στιγμή θα σας πω τι θα γίνει στο δήμο Αθηναίων και στη Θεσσαλονίκη…τους οποίους – όπως πάνε τα πράγματα – θα τους χάσει και τους δύο η ΝΔ».
****
Τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και στενό φίλο του πρώην πρωθυπουργού, Παύλο Γερουλάνο, βολιδοσκοπούν στη Χαριλάου Τρικούπη για το δήμο της Αθήνας. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, ο πρώην υπουργός διαθέτει συνολικά το «πακέτο» που θα καταστήσει την υποψηφιότητα του ανταγωνιστική.
****
Στους Ανεξάρτητους Ελληνες προσχώρησε η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα. «Αποφάσισα μέσω των τραγουδιών μου να κάνω κάποια από αυτά αληθινά. Έγραψα τον δικό μου τον δρόμο, αποφάσισα λοιπόν ο δικός μου ο δρόμος να είναι οι ΑΝΕΛ», δήλωσε στην ΕΡΤ, η γνωστή στιχουργός για την ένταξή της στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.