ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΦΩΣ: απορίες για την αποχώρηση Φιλέρη από τη διεύθυνση

Έκπληξη και ερωτήματα προκαλεί η ξαφνική αποχώρηση (απομάκρυνση; παραίτηση; απόφαση κοινή συναινέσει;) από τη γενική διεύθυνση του Φωτός των Σπορ τού Γιάννη Φιλέρη, δεκαπέντε μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του. Η ιστορική εφημερίδα με πρωτοσέλιδη δημοσίευση ανακοίνωσε την αποχώρηση του Φιλέρη από την κορυφή της συντακτικής πυραμίδας και ανάγγειλε ότι θα..
συνεχίσει από τη θέση που είχε πριν αναλάβει τη διεύθυνση, δηλαδή ως συντάκτης του μπάσκετ στο χώρο του οποίου είναι «βαριά υπογραφή».
Από την άλλη πλευρά, ο Γ.Φ. σε ανάρτησή στο fb κάνει λόγο για κύκλο που έκλεισε σε ένα «ταξίδι συναρπαστικό», αναφέροντας ότι συμπληρώθηκε «το μεγαλύτερο κεφάλαιο της δημοσιογραφικής διαδρομής μου στο ΦΩΣ των Σπορ». Αν δεν διευκρινιζόταν από το ίδιο το Φως ότι ο Γιάννης Φιλέρης συνεχίζει επιστρέφοντας «στα γνώριμα καθήκοντά του», το δικό του σχόλιο θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως αποχαιρετιστήριο από την εφημερίδα συνολικά και όχι μόνο από τη διεύθυνσή της.
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο harddog-sport (ΕΔΩ)