ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Γιατί ο ανηψιός του Μητσοτάκη θέλει να γνωρίσει τον Βαξεβάνη

Αγωγή και μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη πρόκειται να καταθέσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ανηψιός και συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ,  Κυρ. Μητσοτάκη. Το  προανήγγειλε ο ίδιος ο Δημητριάδης μέσω twitter μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», που τον εμπλέκει στην υπόθεση της Energa και του Αριστείδη
Φλώρου (δείτε ΕΔΩ).
«Δεν γνωρίζω τον κ. Βαξεβάνη και τη συμμορία στην οποία μετέχει. Σύντομα ωστόσο θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Θα κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με όσους υιοθέτησαν τις λάσπες του -όσο ψηλά κι αν βρίσκονται- μετά την αγωγή και τη μήνυση που θα τους κοινοποιήσω» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γρ. Δημητριάδης.
Επίσης η ΝΔ με ανακοίνωσή της  (ολόκληρη ΕΔΩ) «και ο Πρόεδρός της προσωπικά εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη στην οποία καταφεύγουν οι άμεσα θιγόμενοι καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές κατά του συκοφάντη Κώστα Βαξεβάνη».
Στην ανακοίνωση της ΝΔ περί μηνύσεων και αγωγών απάντησε ο Κ. Βαξεβάνης του Documento (EΔΩ) ενώ πήρε θέση και το Μαξίμου (δείτε ΕΔΩ) που επεσήμανε πως οι δικαιολογίες Μητσοτάκη είναι αστείες και πως «πολλοί είναι αυτοί που έτρεξαν να συνεργαστούν για να γλιτώσουν, όταν τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη».