ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Eκδότες επείγονται να πουλήσουν

Τι γίνεται με τη νέα «Απογευματινή»

Iδιοκτήτης οικονομικής εφημερίδας που την εποχή του Χρηματιστηρίου έκανε "στράκες", αναζητεί επειγόντως αγοραστή για να γλιτώσει απο τα βάσανά του που είναι πολλά!
***
Να πουλήσει σε καλή τιμή προσπαθεί και είς εκ των..
μεγαλομετόχων ομίλου με ημερήσιο φύλλο. Ο "μετρ του ξεφορτώματος σε νέες περιπέτειες", λένε πικρόχολα στην μιντακή πιάτσα.
***
Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται πάλι στα περίπτερα της Θεσσαλονίκης η εβδομαδιαία πλέον "Μακεδονία". Στον διαδικτυκό «αέρα» βρίσκεται ήδη το portal της εφημερίδας που ξεκίνησε την νέα περίοδο της διαδρομής του. Ευχές για μακροημέρευση...
***
Αν και εφόσον βγει η νέα "Απογευματινή" και το φύλλο υπο τον Χρίστο Μουλίνο, θα δημιουργηθούν 80 με 100 θέσεις εργασίας για άνεργους όλων των ειδικοτήτων (δημοσιογράφους, τεχνικούς κλπ). Εκτός και αν το φύλλο υπό τον Μουλίνο είναι η νέα "Απογευματινή". Οπότε οι νέες θέσεις εγασίας πέφτουν στο μισό.
***
Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις γνωστού επιχειρηματία με δημοσιογράφο της τηλεόρασης για την έκδοση σατυρικού εντύπου στα πρότυπα της γαλλικής "Καναρ Ανσενε" (Αλυσοδεμένη Πάπια").