ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

O «γνωστός δημοσιογράφος» και η κόντρα των ΙΕΚ

Ο Ν. Χατζηνικολάου σε σεμινάριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του ΙΕΚ Ξυνή και του δημοσιογράφου - εκδότη - τηλεπαρουσιαστή, Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος σημειωτέον τυγχάνει επικεφαλής και καθηγητής του τμήματος δημοσιογραφίας στο ανταγωνιστικού ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Ο Όμιλος Ξυνή εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την είδηση που μετέδωσε μέσω του Real FM και της εκπομπής του ο Νίκος Χατζηνικολάου, περί ανάκλησης της άδειας των ΙΕΚ Ξυνή επικαλούμενος δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε πως επειδή τρία μέλη της οικογένειας Ξυνή που μετείχαν στη διοίκηση του ομίλου κατά τα έτη 2008 και 2009 θα βρεθούν ενώπιον του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας το Δεκέμβριο για υποθέσεις πλαστογραφίας η άδεια του ΙΕΚ Ξυνή θα πρέπει να ανακληθεί..
από το Υπουργείο Παιδείας. Μάλιστα, επικαλούμενος τα δημοσιεύματα τόνισε πως ήδη φαίνεται πως έχει υπογραφεί σχετική απόφαση.
Από την επίσημη σελίδα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Με απάντησή τους, τα ΙΕΚ Ξυνή αναφέρονται στον Νίκο Χατζηνικολάου, χωρίς να λένε το όνομά του, και κάνουν λόγο για «γνωστό δημοσιογράφο που είναι ταυτόχρονα κουμπάρος των ιδιοκτητών του ανταγωνιστικού μας ΙΕΚ και εμφανίζεται ως επικεφαλής του τμήματος δημοσιογραφίας του, και ο οποίος πρωτοστατεί δυστυχώς στη λασπολογία εναντίον μας και στη δυσφημιστική εκστρατεία σε βάρος του Ομίλου Ξυνή, παραβιάζοντας τόσο τη δημοσιογραφική δεοντολογία, όσο και το τεκμήριο της αθωότητας, γεγονός για το οποίο το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο εξέδωσε στο παρελθόν απόφαση εναντίον ΜΜΕ μετά από καταγγελία του Ομίλου ΞΥΝΗ».

- διαβάστε: Οι δάσκαλοι της δεοντολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ